Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, град София, с. Лозен •  417 000 EUR • ID 90803695 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Къща град София, с. ЛозенID: 90803695

Виж на картата
417 000 EUR
Цената е без ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 250 m2
  • Етаж
  • ГАЗ
  • ДА
  • Особености
  • С паркинг / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / Саниран / В затворен комплекс / Тухла, 90803695
Допълнителна информация:
В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ ДО ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ! АКТ 16! КОНТРОЛИРАН ДОСТЪП! В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС!

ВИДЕОПРЕДСТАВЯНЕ е приложено към обявата за Ваше улеснение!

Кингдъм Пропърти Ви представя поредното изгодно предложение - еднофамилна редова къща в к-с Резиденшъл Парк Лозен . Имотът е ситуиран на 3 нива и сутерен.

Къщата разполага с просторен, светъл хол с кухненски бокс с размери около 50 кв. м, както и тоалетна на партерния етаж, който има излаз към собствен двор с площ от 50кв. м. Непосредствено до входната врата се намират две паркоместа с навес, към които има извод за зареждане на електромобили.

На второ ниво (1 етаж) са ситуирани 3 спални. Всяка стая разполага с отделна баня и тоалетна. На нивото има тераса, гледаща към двора на сградата, както и балкон, насочен към вътрешния двор на комплекса.

На трето ниво (2 етаж) се намира една спалня с тоалетна, която има възможност да се превърне и в баня. В съседство на спалнята разполагаме с помещение, което може да се използва за офис, ателие, склад или др.

Просторният сутерен, който също разполага с отделен санитарен възел може да се превърне в зала за домашно кино, фитнес, конферентна зала, пространство за събирания със семейство и приятели или каквото позволяват вашето въображение и нужди.

Тъй като никоя от вътрешните стени на второ и трето ниво не са носещи, има възможност за преустройство на помещенията по ваши желания и изисквания.
Изложението на имота е: юг, изток и запад.

Къщата е изолирана както външно, така и вътрешно. Освен това дограмата е една от най-висококачествените на пазара Schuco, с гаранция. Тя допълнително изолира имота както от шум, така и срещу загуба на топлина.

Основното отопление е подово, на газ. Имотът разполага и с мултисплит система, от която са извадени изводи за климатици до всяко помещение.

Накратко за Резиденшъл Парк Лозен

Резиденшъл Парк Лозен е жилищен комплекс от затворен тип, намиращ се в с. Лозен, само на 12 мин. път от София. Комплексът осъществява мечтата на градския човек за дом, даряващ спокойствие и уют, качество на живот и близост до природата в непосредствена близост до града.

Освен къщите се предвижда изграждането и на обособена зона с търговски и обществени площи, сред които ще има: училище; детска градина; спортен център и басейн; спортни съоръжения и детска площадка; заведение за хранене; магазин; офисни площи и др. ;

Концепцията на комплекса включва цялостен пакет от услуги по управление и поддръжка, сред които са: 24-часов контрол на достъпа; видеонаблюдение; озеленяване и поливна система; почистване и снегопочистване; гаранционен мениджмънт; 24-часова гореща линия.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 14:36 на 15 април, 2024 год. Обявата е посетена 33 пъти
Агенция:
Агенция КИНГДЪМ БЪЛГАРИЯ
КИНГДЪМ БЪЛГАРИЯ
град София, кв. Гоце Делчев, ул. Славовица 41

Офис телефони: 0888 161 687
Телефон: 0888 161 687

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: